Сряда, 06 Август 2014 15:53

Нов Форд на късметлия от Павликени от спортния тотализатор

  Марин Ленков е първият късметлия от град Павликени, който печели голямата награда – лек автомобил от „Втори ТОТО шанс”. Началото на играта на Българския спортен тотализатор е през 2002 година. Автомобилът беше връчен миналата сряда в центъра на града от Ангел Колев, директор на Районна дирекция на БСТ – град Велико Търново.

  Щастливецът спечели своя нов Ford Fiesta с квитанция на стойност 2,80 лева с маркирани четири комбинации, подадена за 52-ия  тираж на ТОТО 2, който се проведе на 29 юни 2014 г. 55-годишният мъж пуснал фиша по случай празника на Павликени. Марин Ленков играе редовно от 30 години насам. След тегленето сравнил печелившите числа, но не обърнал внимание, че именно неговият фиш печели голямата награда. Едва две седмици по-късно в тото пункта станало ясно какъв късмет е извадил.

  Ангел Колев от БСТ честити на печелившия и информира, че това е 34-ят спечелен автомобил за Районна дирекция – град Велико Търново, а общо в играта за допълнителен шанс досега са раздадени вече 612 леки автомобила.

 

Прочетена 1447 пъти

14 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.