Неделя, 24 Август 2014 17:10

ОФК „Павликени“ посрещна румънски футболен отбор

  Приятелски мач между ОФК „Павликени“ и румънския отбор на Клуб спортив „Петролищул“ от град Болдещ Скаени се проведе в Павликени. Двете населени места имат приятелски отношения от миналата година, когато нашият тим участва в международния турнир „Виорел Матеану”.

  Приятелския мач в Павликени наблюдаваха двамата кметове  инж.Емануил Манолов и Константин Букурою. Мачът завърши с резултат 0:0 в редовното време. След това двата отбора размениха по пет дузпи, като първите биха двамата градоначалници.

  През първото полувреме Кушев и Светлин Стоянов стреляха с глава, вратарят на румънците пресрещна удар от упор на Илиян Илиев, хубав пробив на Гинчев предизвика критична ситуация в наказателното поле.

  „Гостите също допринесоха за качеството на срещата, подаваха си добре топката и определено също търсеха успеха. Много добър отбор, но и ние се развиваме във възходяща линия. Вратарят ни е стабилен, двойката централни защитници Илиев и Петров са перфектни, крайните бранители Гецов и Шипкалиев са много активни. Много силен мач на вътрешните халфове Ивайло Тодоров и Емрах Шабан, както и на външните – Стоянов и Михайлов. Нападателната ни двойка също е на високо ниво – Гинчев и Кушев си пасват идеално. Доволен съм от включването на Захариев и Златков, които, влизайки свежи, раздвижиха още повече атаката, както и от всички останали момчета”, разказа старши треньорът на домакините Илия Пендов.

 

Прочетена 1430 пъти
Още в тази категория: « Злато за женския народен хор

14 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.