Неделя, 08 Ноември 2015 15:36

БСП-Павликени даде оценка „Отличен“ на инж.Емануил Манолов и го номинира за втори мандат

  Оценка „Отличен“ за постигнатото в изминалия мандат постави общинската конференция на БСП-Павликени на градоначалника инж.Емануил Манолов.

  Повече от час успешният кмет представя пред делегатите постигнатото през мандата му начело на общината. На заседанието социалистите единодушно застанаха зад успешната му кандидатура като кмет на община Павликени и го номинираха за втори мандат.

  Върху 56 страници се простира отчетът за периода 2011 – 2015г. на кмета на Павликени. Инж.Манолов представи само част от всички инфраструктурни, социални, спортни и културни проекти, които Общината е реализирала в изминалите 4 години. „Постигнатото в Павликени е пред очите Ви на всяка крачка, на всеки метър в града и в населените места. Постигнат беше напредък за благото на всички нас. Днес майките с деца имат нови паркове, учениците имат обновени училища, между селата ни се изграждат нови пътища, нови спортни обекти са на разположение за всеки от нас, грижата за възрастните хора, за самотноживеещите, за инвалидите – е ежедневна. Обърнахме внимание на всяка прослойка от нашето общество и ще продължим да го правим“, подчерта кметът. Той изброи проекти на стойност 65 млн.лв., които са реализирани през мандата. Сред тях са изграждането на градската пречиствателна станция за отпадни води на Павликени, спортни обекти, четири социални центъра за деца, ремонт на Летния театър в града, рехабилитацията на 32 км общински пътища и десетки други.

  „Един ден историците ще говорят за тези години като „ренесанса на Павликени“, защото направеното наистина възроди нашия град. Възраждането обаче не бива да спира и не бива да позволяваме да се върнем в тъмните векове от историята на Павликени“, каза инж.Емануил Манолов и поиска подкрепата на делегатите, за да довърши мащабните планове и смелите мечти за бъдещето на Павликени.

Писмо с похвали, което пристига чак от Мюнхен, събра овациите на делегатите. 

  „Инж.Манолов успя да реализира своята мечта и да превърне Павликени и селата в приятни места за живеене“, подчерта лидерът на Младежкото обединение в БСП-Павликени Христо Кавалски. Младият общински съветник подчерта, че днес за Павликени се говори с добро в цяла България.

  „Инж.Манолов положи много грижи за просперитета и утвърждаване авторитета на Община Павликени като работеща и съвременна община“, каза и бившият народен представител Милка Христова.

  Кандидатурата на инж.Емануил Манолов беше подкрепена с пълно единодушие.

  „За първи път виждам такъв силен дух за победа. Показателно е как сте работили в общинската организация, как е работил кметът инж.Манолов, съветниците и кметовете на населени места“, похвали работата им областният председател на БСП Валентин Ламбев, който беше специален гост на конференцията.

  Общинската конференция на БСП-Павликени утвърди и номинациите за кметове на населени места и подреждането на листата за общински съветници.

 

Кандидати за кметове на населени места:

Бяла черква – Харитон Харитонов – зам.-кмет на община Павликени

Батак – Димитър Димитров *

Димча – Стефан Прокопиев * – номиниран за пети мандат като кмет на селото

Дъскот – Лина Прокопиева

Горна Липница – Тихомир Григоров

Долна Липница – Емил Илиев

Караисен – Стефан Николов

Лесичери – Димитър Митрев * - номиниран за седми мандат като кмет на селото

Мусина – Христо Иванов *

Недан – Боян Боянов *

Паскалевец – Мирослав Димитров *

Патреш – Валентин Вълчев *

Росица – Айгюн Юмеров

Сломер – Бонка Петрова *

Върбовка – Антон Антонов *

/със * са отбелязани кметовете от мандат 2011 – 2015, които са издигнати отново/

 

Кандидати за общински съветници:

1.Инж.Емануил Манолов

2.Георги Серафимов

3.Милка Христова

4.Христо Кавалски

5.Станислав Стоев

6.Десислава Паунчева

7.Инж. Дончо Дончев

8.Петър Петров

9.Анатоли Ангелов

10.Светлана Енева

11.Георги Терзиев 

12. Александър Асенов

13.Ангел Христов

14.Георги Самуилов

15.Адрияна Тонева

16.Георги Шопов

17.Ирена Георгиева

18.Атанас Атанасов

19.Снежина Косева – Крумова

20.Марияна Блажева

 

Прочетена 498 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.