Неделя, 08 Ноември 2015 18:21

Още три политически формации застават зад инж.Манолов за кмет

  Местната коалиция „Патриотите – ВМРО“ , Земеделският съюз „Александър Стамболийски“ и Партията на българските комунисти дадоха подкрепата си за инж.Емануил Манолов за втори мандат.

  Областният председател на ВМРО доц. Милен Михов заяви в Павликени при регистрацията на местната коалиция, че „няма как да не изкажа безрезервната подкрепа за такива личности, които са доказали своите способности да управляват успешно с отговорност, патриотизъм и привързаност към българщината като инж.Манолов. Вижданията ни за бъдещето на Павликени съвпадат“, каза доц.Михов след като се запозна с приоритетите за следващите четири години. Сред тях е продължаването на амбициозната мащабна строителна програма в града и населените места, завършването на ключови инфраструктурни обекти, разширяването на спектъра от социални услуги, които Община Павликени предлага, повече социална защита и достъп до качествено здравеопазване чрез общинската болница.

Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ са втората политическа сила, която декларира, че инж.Манолов трябва да започне втори мандат начело на града на розите и хубавите хора. Като част от парламентарната група на „БСП Лява България“, земеделската партия споделя социалната визия на инж.Емануил Манолов за развитието на Павликени, посочи областният председател на партията Мариан Точев. Пред него инж. Манолов акцентира върху постиженията в социален план през последните четири години. Широко портфолио от социални услуги за граждани от всички възрасти и нови социални центрове за деца са изпълнените приоритети в изминалия мандат.

  Партията на българските комунсти също застана зад кандидатурата на успешния кмет. Решението за това заяви областният председател Радослав Радославов.

 

Прочетена 618 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.