Петък, 08 Януари 2016 17:13

Трима заместник-председатели ще има Общинският съвет

  С трима заместник-председатели започва работата си в новия мандат Общинският съвет в Павликени. Те са инж.Дончо Дончев от БСП, Андрей Илиев от ДПС и Иван Димитров от ПД „Социалдемократи“. Те бяха гласувани на първата редовна сесия на съвета, която се проведе на 19 ноември.

  Съветниците одобриха и правилника за организацията и дейността на колективния орган.

  Девет ще бъдат постоянните комисии. Всяка от тях има по петима членове. Петър Петров оглавява Комисията по икономическа политика, бюджет и финанси. Мирослав Маринов ще е председател на Комисията по общинска собственост, земеделие и гори. Илийка Иванова ще ръководи Комисията по здравеопазване и социални дейности. Жена ще води заседанията и на Комисията по образование, култура и духовни ценности – Мариана Добрева. Иван Димитров е начело на Комисията по териториално-селищно устройство, благоустрояване, комунални дейности и транспорт. Георги Серафимов поема шефството в две комисии – по административно-правни въпроси, обществен ред и законност и в специалната комисия по закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси.

  Комисията по регионална политика, евроинтеграция, интеграция на малцинствата и етническите въпроси ще се председателства от Андрей Илиев. Христо Кавалски и през новия мандат е начело на Комисията за младежта, спорта и туризма.

 

Прочетена 1803 пъти

13 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.