Четвъртък, 19 Януари 2017 14:16

„Браво“ спечели Общинския турнир по футзал в Павликени

  Отборът на „Браво“ спечели Общинския турнир по футзал в Павликени. Във финала те победиха „Маркрафт“ с 4:1. Трети се класираха миналогодишните победители от „Червен динамит“. След дузпи те победиха „Медиана“ с 3:2.

  250 лв., купа и медали получи отборът победител. Вторият тим в класирането получи 150лева и купа, а наградата за третия отбор беше 100 лева и купа.

  Шест индивидуални награди бяха раздадени на отличени състезатели от турнира. За най-млад играч беше определен Емилиян Киров от отбора на Професионалната гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски“. От същото училище е и най-възрастният играч – Иван Ковачев. Голмайстор на турнира стана Мартин Кръстев от „Червен динамит“, а най-красив гол вкара Владимир Янков от „Маркрафт“. Най-коректен играч е Александър Латев от „Медиана“. Награда беше дадена и за девойка участник – Стефани Асенова от СУ „Бачо Киро“. Всеки от тях получи по 30 лева, статуетка и грамота. Наградите са осигурени от фирмите: магазини „Браво“, „Екзотика“ ЕООД, „Кеш кредит“ и магазини „Абсолют +“. 

  Общо 14 отбора участваха в зимния турнир по футбол, организиран от Община Павликени. 

 

Прочетена 1677 пъти

10 коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.