Вторник, 08 Януари 2013 16:08

Oтличиха най-големите дарители на 2012г.

  7080лв. за закупуването на лек автомобил за Дома за стари хора в с.Карайсен събраха представители на бизнеса в Павликени по време на Коледния благотворителен бал, организиран от кмета инж.Емануил Манолов. В навечерието на коледните празници се събраха управителите на фирмите, които подкрепяха инициативите на Общината през изминалата година.

  Най-голям дарител през 2012г. в община Павликени е фирма „МИО”ООД с управител Паун Лазаров. За първи път тази година градоначалникът отличи фирмите, които са отделяли от печалбата си или са направили материални дарения за дейностите в общината. На второ място е „Петрургия” ООД с управител Пламен Цонков. Трети са фирмите „Ерика агро” ЕООД Бяла черква с управител Антон Иванов, „Дина Агро” с управител Станислав Стилянов и ОК „НАЧАЛО” с управител Иван Трифонов. Всички те получиха грамоти за достойното си дело.
  „Искаме да Ви засвидетелстваме доброто си отношение като Ви благодарим, че създавате заетост и поминък за жителите на общината. Също – че гледате отговорно на ангажиментите си и сте партньор в редица общински инициативи”, каза в своето слово кметът инж.Манолов. Той сподели радостта си от това, че в Павликени има социално отговорни и сърцати бизнесмени, които щедро даряват.
  През изминалата година местният бизнес неизменно подкрепяше инициативите в община Павликени. С тяхната помощ беше възстановен мъжкият футболен отбор, беше организиран първият конкурс за млади таланти „Нека да е лято!”, бяха подпомогнати издръжката на зоокъта и редица социални инициативи.

Прочетена 1411 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.