Вторник, 09 Март 2021 10:48

Павликени със силно представителство в листата на „Републиканци за България“

Образовани, успешни и млади – такива са кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България“ за Великотърновския избирателен район. С подбора си на личности партията впечатли дори своите опоненти.

Водач на листата, която ще можем да изберем с номер 21 в бюлетината, е председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. Още през 2009 г. Цветанов бе мажоритарно избран за депутат от жителите на областта и оттогава насам неизменно представлява в Народното събрание именно Великотърновския регион. 

Община Павликени има изключително силно представителство в листата на републиканците. 

На четвърта позиция в нея е Вероника Сивриева от гр. Бяла черква. Тя е сред учредителите на ПП „Републиканци за България“. Енергичната 27-годишна дама е мениджър в частна фирма. Вероника Сивриева е лингвист и магистър „Управление и иновации в аутсорсинга“.

Шестото място заема успешният 38-годишен предприемач от Павликени Фикред Ферадов. Икономистът е собственик на търговски обекти и производствено предприятие. Известен със своята благотворителност, с обществената си ангажираност и лично участие в доброволчески каузи.

Макар от години да живее в старата столица, осмият в листата също е родом от Павликени. 37-годишният Пламен Росенов Маринов е мениджър продажби в национален телеком. Развива и собствен бизнес в сферата на ресторантьорството. Завършил е „философия във ВТУ, приключва магистратура по психология.

Високообразовани икономисти и финансисти, а също успешни предприемачи и мениджъри са основна част от силната 16-членна листа на „Републиканци за България“. Партията разчита и на доказани експерти в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма е електронното управление. В този силен отбор влиза също човек с огромна юридическа компетентност, в листата е и уважаван доктор по ветеринарна медицина, има представител на учителското съсловие и дори – на студентската общност. 

„Републиканци за България“ разчита много на младите, интелигентни и енергични хора, които са най-активната част от населението. Средната възраст на кандидатите в листата е около 38 години.

„Републиканци за България“ е истинската алтернатива на сегашното статукво, убедени са членовете на партията и симпатизантите й, които в областта ни стават все по-многобройни.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетена 861 пъти Последно променена в Вторник, 09 Март 2021 11:31

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.