Вторник, 09 Март 2021 11:19

Младият политолог Венцислав Георгиев е кандидатът на ГЕРБ-СДС за Павликени

Младият политолог Венцислав Георгиев е кандидатът на Павликени за предстоящите парламентарни избори. Той е под номер 12 в листата на ГЕРБ и СДС. Макар и само на 30 години, той е много добре познат с активната си обществена дейност в полза на жителите на Павликени, и като цяло на Великотърновска област. Амбицията му да се занимава с политика се заражда, след като сам се убеждава, че неправителственият сектор не разполага с нужните лостове, чрез които може да съдейства за подобряване качеството на живота в родния си град Павликени. Местните жители ценят високо отзивчивостта и безусловната му готовност да помогне на всеки, затова за втори път му гласуват доверие, избирайки го за общински съветник в местния парламент. В този мандат печели доверието на колегите си съветници и е избран за заместник-председател на Общински съвет Павликени.

Венцислав Георгиев е категоричен, че политиката трябва да е състезание на идеи и концепции, а не надпревара по черен пиар и отрицание. Като свой приоритет младият кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ и СДС поставя активното отстояване и защитаване интересите на жителите на региона – мотото, от което се ръководи и в работата си като общински съветник. Твърдо заявява, че ако бъде избран за народен представител, първата кауза, с която ще се заеме е да потърси съдействие на национално ниво за подновяване на водопроводните мрежи и изграждане на нови сондажи в гр. Бяла Черква, селата Недан, Върбовка, Карайсен и други населени места в община Павликени.

Венцислав Георгиев е доктор по политология, преди това е придобил магистърски степени по дипломация и национална сигурности международни отношения. Автор е на множество публикации в сферата на политическите науки и еучаствал в научни проекти. Натрупал е професионален опит като хоноруван преподавател във висше учебно заведение и на различни ръководни длъжности в частния сектор. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Прочетена 1247 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.