Сряда, 05 Юни 2019 07:49

Модерен нов фитнес клуб отвори врати в Павликени

  Модерен нов фитнес клуб отвори врати в Павликени. Той стана възможен благодарение на щедрото дарение на Снежанка и Румен Русатови, които са решили да предоставят уредите на своя покоен син Владислав, за да бъдат от полза за всички спортуващи хора в града.

  Новата зала беше официално открита и осветена от архимандрит Георгий, а кметът на община Павликени инж.Емануил Манолов говори за важността повече хора в Павликени да използват възможностите за спорт, които съществуват. Присъстващите припомниха, че Владислав Русатов е сред дарителите на Павликени, като е подпомагал Зимния турнир по футбол на малки вратички и е дарил климатици на детската ясла. С настоящото дарение родителите му желаят да продължат неговата благотворителна дейност.

  Велоергометър, лежанка за коремни преси, наклонена пейка, гладиатор, смит машина, лежанка хоризонтална, скот пейка, комбиниран уред за набирания, коремни упражнения и кофички, дъмбели, лостове и дискове към тях са на разположение на всички спортуващи.  

  Според волята на дарителите новият фитнес клуб ще се ползва безвъзмездно от всички състезатели в представителните спортни клубове от община Павликени. За гражданите един час тренировка ще струва 2 лева. Наполовина е цената на ученици, студенти и пенсионери. 

Залата е разположена в сградата на покрития плувен басейн.

  Фитнес клубът e със следното работно време: понеделник от 15:00 до 20:00 ч.; от вторник до петък – от 10:00 до 20:00 ч.; събота от 11:00 до 17:00 ч. Неделя е почивен ден.

 

Прочетена 6619 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.