Вторник, 15 Декември 2020 10:48

Коледно приветствие от кмета на община Павликени

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели на Павликени,

След броени дни ще оставим зад гърба си най-тежката година от десетилетия насам. И отново в навечерието на Рождество Христово човечеството вижда пътеводната светлина към своето по-добро бъдеще. Медицината е на път да ни осигури победа над вируса, който диктуваше хода на живота ни през цялата изминала година.

Обръщам се към Вас в навечерието на тези празнични дни с оптимизъм и надежда, че те ще ни донесат добри новини, здраве, спокойствие и късмет.

Коледа е времето да благодарим на всички способни хора, които с уменията си допринесоха в борбата срещу COVID-19. На първо място, са лекарите, медицинските сестри и санитарите, които първи влязоха в битка срещу болестта още през месец март. За мен те са личностите на годината и заслужават поклон и признание.

Благодарим и на представителите на още десетки професии, които допринасят за реда и спокойствието в обществото ни. 

Скъпи павликенчани,

Добрите новини идват, но битката с коронавируса не е приключила.

Умолявам Ви – преценете добре рисковете от масови събирания през настъпващите празнични дни. Нека ги ограничим и да вдигнем наздравиците само в най-тесния си семеен кръг. Нека се въздържим от шумни празници веднъж, за да се събираме с близките си многократно през следващите години.

Нека си пожелаем градивна, по-добра и успешна 2021 година, през която животът на всеки един жител на община Павликени да бъде изпълнен с любов, щедрост и добрина. Нека през цялата година в домовете ни да има здраве, мир и благодат!

Благословена Коледа!

Щастлива Нова година!

 

инж. Емануил Манолов

кмет на община Павликени

 

Прочетена 1144 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.