Вторник, 04 Май 2021 20:09

Ицо Хазарта идва за “Празника на яйцето”

Въпреки пандемията, “Празник на яйцето” ще има! При спазване на всички мерки за  безопасност на 8 май ще се проведе най-обичания местен празник. Началото е в 19:00ч.

Голямата звезда тази година е Ицо Хазарта. Рапърът е поканен по желание на тийнейджърите в общината. Той идва само дни след като пусна новата си песен, която веднага се превърна в хит.

Водещ на събитието ще бъде Драгомир Драганов. Той вече е свързан с Павликени, понеже през 2019 г. беше водещ и член на журито на младежкия певчески конкурс „Нека да е лято!“. На сцената ще се изявят и местни състави – децата от ДГ „Вяра, Надежда, Любов“ гр. Павликени, вокална група „Магия“ при СУ „Бачо Киро“, Мажоретен състав при ОУ „Св. Климент Охридски“. Атракция ще бъдат и няколко забавни игри с публиката.

По време на събитието ще бъдат изпълнени всички предпазни мерки, които са заложени в заповедите на министъра на здравеопазването. Осигурено е влизането и излизането от Летния театър да стават от отделни входове. Посетителите ще се настаняват през седалка, за да се изпълни ограничението от 50% от капацитета. Забранено е пушенето в рамките на Летния театър, а всички в публиката задължително трябва да бъдат с маски. Летният театър ще бъде основно почистен и дезинфекциран.

За да се избегне струпването на тълпа, отменени са някои от характерните за празника акценти като приготвянето на стотици омлети, представянето на занаяти, свързани с яйцето,  организирането на спортни игри с награди за малки и големи; томболата с награди.

Събитието се организира от Община Павликени. Основен спонсор за него е „Хайпро-България“ ООД.

Събитието е с вход свободен.

Прочетена 1065 пъти Последно променена в Вторник, 04 Май 2021 20:20

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.