Четвъртък, 19 Август 2021 20:53

Община Павликени представи новия си уебсайт

Община Павликени има нов модерен уебсайт. Новата страница вече функционира  на познатия адрес: https://www.pavlikeni.bg/ . Старият уебсайт остава като архивен и ще продължи да работи, докато е необходим на гражданите – на адрес http://old.pavlikeni.bg/.

Новият сайт разполага с модерна визия и адаптивен дизайн, подходящ за всички видове устройства.

Изработката на сайта е напълно безплатна за местната хазна. Тя стана възможно благодарение на проект на Държавна агенция "Електронно управление", която подкрепя общините в осъвременяването на уеб страниците им. Сайтът съответства на всички законови изисквания за достъп и сигурност на информацията.

В сайта са посочени електронните услуги, които администрацията изпълнява. Той предлага важната информация за бизнеса, за гражданите и за туристите. Там са и всички новини, обявления, съобщения, както и информация за търгове и конкурси. Специален раздел е посветен на възможностите за инвестиции. 

В раздел „Общински съвет“ гражданите могат да научат всички за дейността на местния парламент. 

В секцията за контакти вече ще могат да се изпращат сигнали и информация към Общината, а като допълнителна опция ще бъде и прикачването на файл или снимка към съобщението.

 

Прочетена 1100 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.