Сряда, 03 Август 2022 12:33

На раздумки и още нещо

От редакционната поща

В тази рубрика „Павликенски глас“ публикува избрани писма от редакционната поща, в които читатели разказват за нещата, които ги вълнуват. Така помагаме добрите вести да достигат до повече хора.

 

На раздумки и още нещо

 

   Пенсионерският клуб в с. Караисен ежедневно е посещаван. Приятно и любопитно е да чуеш споделянията - кой за здраве, кой за градината; да видиш радостта на бабите при разговор за внуците, правнуците, постоянен спътник в тяхното ежедневие. 

   Напук на фалшивата политика на правителството, безпаричието и безводието, ние, пенсионерите от клуба в с. Караисен, се организирахме и на 20 юли откликнахме на поканата от приятелите ни от пенсионерския клуб в Килифарево. Представихме се с акордеонист и малък мъжки хор с песни за душата и хората. Посетихме историческия музей в града и Килифарския манастир.

   Или, иначе казано, ние сме съвременни "бабки" и знаем как да се вмъкнем само в положителните емоции, да поддържаме добро здраве и да удържим на напъна на ежедневието.

   Сърдечни благодарности от всички нас за уредника на пенсионерския клуб в с. Караисен Генка Кърчева, че направи деня ни прекрасен!

 

Марийка Вачкова

пенсионер

 

Прочетена 410 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.