Сряда, 21 Септември 2022 16:02

Николай Димитров от Павликени е с преференция 113 в листата

   Председателят на Младежката организация на БСП в Павликени е местният представител в листата на “БСП за България”. За него можете да гласувате с преференция 113. 

   Николай Димитров е на 34 години. Завършил е СОУ „Бачо Киро“ в гр. Павликени и Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите със специалност “Икономика на туризма”.

   В момента работи във финансова институция на длъжност „Мениджър екип“. 

   Над 14 години е футболен съдия и през свободното си време обича да спортува. 

   “Справедливост, хуманизъм и социална отговорност”, това са основните принципи, заради които Николай става член на БСП още на 18 години.  

   Открива общи черти между спорта и политиката и споделя, че така както футболът е колективна игра със свои правила, така и в политиката са важни отборът и правилата на екипа. 

   Николай вярва, че на тези избори БСП ще успее да убеди повече млади хора, защото е показала социално-отговорно поведение към тях - най-вече чрез конкретни политики.

   “На тези избори БСП в област Велико Търново, а и в цялата страна, се явява с доста голям брой млади хора в листите за народни представители. Това показва за пореден път, че БСП не е партия на представителите само на третото поколение, а и на най-младите, на тези, от които всички очакват да изградят една съвременна и демократична България”, обяснява социалистът. 

   Николай пожелава успех на всички кандидати на “БСП за България” в тези изключително важни за страната ни избори и вярва, че скоро България ще се превърне в онова желано място за живеене и неговите връстници, които са напуснали родината си, за да търсят препитание в чужбина, скоро ще започнат да се завръщат.

 

Прочетена 1133 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.