Сряда, 08 Ноември 2023 14:52

Обръщение от инж. Емануил Манолов

Уважаеми съграждани,

Радостта е голяма след края на тази тежка кампания. Обръщам се с благодарност към всички Вас, с обещание към всички жители на нашата община и с прошка към опонентите. 

 

Благодаря на всички избиратели, които отделиха две недели, за да изпълнят гражданския си дълг и демократичното си право да гласуват. Вашите гласове избраха кмета на община, 21 членове на Общинския съвет и кметовете на 19 кметства. 

Поклон пред тези 52% от избирателите, които гласуваха за мен на балотажа. Поклон на тези избиратели, които направиха БСП най-голямата група в Общинския съвет.

Благодаря на всички членове на предизборния ми щаб – Вие сте невероятен екип и изнесохте тежестта на тази кампания.

Благодаря и на всички кандидати за кметове и за общински съветници от БСП – достойни хора с великолепни житейски биографии, с които заедно ще продължим да работим и занапред.

Благодаря на всички членове и симпатизанти на БСП, които съпреживяваха с мен всеки момент от нашата предизборна кампания. Благодаря и на всички, които ме посрещнаха за предизборна среща; на доброволците, на хората, които лепиха плакати, на всички, които агитираха. 

Благодаря на всички, които професионално бяха ангажирани с организацията и провеждането на честен изборен процес – служителите от общинска администрация, начело със секретаря на Община Павликени Румяна Гавраилова, членовете на ОИК, начело с председателя Лидия Чингарска, представителите на МВР.

Благодаря на и.д. кмета на община Павликени инж. Анастасия Вачева, която се справи брилянтно с ангажимента си, както и на всички експерти в общинска администрация, които нито за миг не намалиха темпото и качеството на работа.

 

Прощавам на опонентите си за всички лъжи, които изрекоха по мой адрес и по адрес на роднините и колегите ми. Истината винаги излиза наяве и Ви пожелавам това да не бъде стратегията Ви и в новия общински съвет. Павликенчани Ви показаха, че не се хващат лесно на лъжи и че няма да продадат гласа си за касетка със сливи.

 

Надявам се, че новият Общински съвет ще е място за дебат върху идеи и за градивни предложения. Искрено желая сесиите да са място за визионерство и градивност. С всички общински съветници ще работя като със съмишленици – всички ние искаме най-доброто на павликенския край – днес нямам съмнение в това. Много бързо ще проличи, ако някой от новоизбраните „слага прът в колелата“. 

 

Моето обещание към всички жители на общината е, че ще продължа да правя това, което 12 години показвам пред Вас – ще служа на павликенския край като грижовен стопанин на всички населени места. Работата няма да спре нито за ден, защото сме готови с още десетки проекти. Четири големи теми разисквахме в кампанията и по всяка от тях ще има успешни решения. 

 

Ще работим с всеки, който милее за павликенския край.

До няколко дни предстои избраните кандидати да положат клетва. Още в същия ден продължава работата ми като кмет на община Павликени за четвърти мандат.

 

Благодаря и смело напред!

 

 

Прочетена 445 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.