Вторник, 16 Април 2024 09:50

Община Павликени закупи оборудване за тенис на маса

   Шест нови маси за тенис на маса закупи Община Павликени. Заедно с тях са осигурени и шест съдийски маси, шест мрежи, шест брояча и шест покривала за масите, както и 20 прегради за кошари. Средствата за тях са предвидени в общинския бюджет.

   Избраните маси са от продуктовата гама на марката Butterfly. Те са  избрани заради техните идеални игрови характеристики. Масите имат необходимата стабилност и гарантирано лесно съхранение и маневриране, както и изискват малко място за съхранение.

   Новото оборудване ни дава възможност за организиране в Павликени на турнири, кръгове от националните състезания и други клубни игри. 

   До края на месец април Павликени ще бъде домакин на турнир по тенис на маса.

   Новата придобивка ще е от изключителна полза за Спортния клуб по тенис на маса „Павликени-2015“ с треньор Симеон Симеонов, който се радват на все повече успехи в изминалите години. 

   Това е поредната инвестиция в спорт, която Община Павликени прави. Само през последните години бяха възстановени игрищата за баскетбол/волейбол и пистата за дълъг скок на стадион „Ганчо Панов“, подготвени бяха проектите за ремонт на лекоатлетическата писта, осигурени са нови баскетболни кошове за Спортна зала „Йордан Петров – Графа“, където е сменена и подовата настилка, монтирани бяха соларни панели на покрива на покрития плувен басейн и още редица други.

 

Прочетена 1143 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.